Joan Canadell, nuevo presidente de Turisme de Barcelona

NOTA DE PRENSA EMITIDA POR TURISME DE BARCELONA

El Comitè Executiu de Turisme de Barcelona s’ha reunit aquest matí, 30 de juliol, amb el nou president, Joan Canadell, i amb Xavier Marcé com a vice-president primer del Consorci. 

En aquesta primera trobada s’han tractat diferents temes de tramitació ordinària en una sessió en què també s’ha abordat l’agenda més imminent al setembre que arrencarà, entre altres assumptes, amb una forta activitat congressual a Barcelona i la convocatòria de la reunió de l’Organització Mundial de Turisme (OMT) per a l’elecció de la presidència i vice-presidència després que el consorci hagi entrat en la Junta Directiva de Membres Afiliats com a candidatura més votada.

Joan Canadell i Xavier Marcé

A la reunió hi ha assistit els membres nats que conformen el Comitè Executiu amb representants de la Cambra i de l’Ajuntament i de la Fundació Barcelona Promoció.

Així, a banda del president i vice-president, també hi han assistit Artemi Nolla, Roser Xalabarder, i Xavier Carbonell com a representants de la Cambra de Comerç de Barcelona; Albert Dalmau per part de l’Ajuntament de Barcelona, i Joan Gaspart per la Fundació Barcelona Promoció. .