Isla Fantasía factura 4 millones de euros, un 15% más

NOTA DE PRENSA EMITIDA POR ISLA FANTASÍA

Illa Fantasia, el parc aquàtic de Barcelona (situat entre els municipis de Vilassar de Dalt i Premià de Mar), ha rebut 225.000 visitants aquesta temporada, un 10% més que la passada, segons ha explicat Joan Cama, gerent d’Illa Fantasia, en el marc de l’Euro Attractions Show 2016 (EAS), la major fira comercial de la indústria de l’oci i les atraccions d’Europa, l’Orient Mitjà i l’Àfrica, que enguany se celebra a Barcelona.

En el fòrum de parcs aquàtics fet a les instal·lacions d’Illa Fantasia, el director del parc ha presentat les seves xifres i novetats de cara a les properes temporades.

Cama ha explicat que Illa Fantasia ha facturat més de 4 milions d’euros, un 15% més que l’any passat en una temporada que va tancar l’11 de setembre.

El director ha fet un repàs de la trajectòria del parc, des dels seus inicis, i ha concretat que “hem invertit més de 6 milions d’euros al parc en els darrers 11 anys”.

De cara a properes inversions, Cama ha explicat que Illa Fantasia comptarà amb dues novetats pel 2018: una atracció composta per 4 o 5 tobogans que sortiran d’un mateixa torre d’uns 20 metres d’alçada i una gran àrea infantil.

foto-illa-fantasia

2017: 10è aniversari del Circuit Festival

El parc Illa Fantasia, que anualment acull grans esdeveniments d’oci, tornarà a acollir l’any vinent la festa gay més gran del món, dins el Circuit Festival, la qual se celebrarà en dos dies diferents en comptes d’un de sol com fins ara.

Inaugurat el 1981, el parc aquàtic d’Illa Fantasia, situat a Vilassar de Dalt (Barcelona) és un complex d’oci familiar amb 22 atraccions aquàtiques, tres macro piscines, un parc infantil, una zona de minigolf i una àrea de diversió. El parc compta amb serveis diversos, com restaurant, cafeteries, self-service, botiga i una zona de pícnic amb més de 900 taules en un ambient natural: un bosc de pins.

Amb una superfície total de més de 80.000 m² i un aforament de fins a 5.000 persones, Illa Fantasia compta amb la infraestructura necessària per acollir tot tipus d’esdeveniments, sobretot festivals de música i concerts, gràcies a instal·lacions com l’escenari de més de 200 m², situat davant d’una piscina d’onades. Actualment el parc és propietat de Gartyx SL.